Ciorba de loboda

de -Licurici- in Ciorbe, 5 Apr 2017 | 5428 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 3 legaturi de loboda
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura de ulei
  • sare de mare aromatizata cu verdeturi
  • piper
  • 1 lingura legume deshidratate
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • leustean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Loboda se spala in apa rece, se curata de cozi, apoi se taie marunt.

Ceapa se toaca marunt, iar morcovul se da pe razatoare.

Se calesc in oala, intr-o lingura de ulei si una de apa, apoi se pun 2 litri de apa, sare, piper, legumele deshidratate si se lasa sa fiarba 15-20 minute, pana sunt gata.

Cand s-au fiert legumele, se adauga loboda si zeama de lamaie si se mai lasa 5 min pe foc.

Se serveste cu leustean proaspat tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz cu carne de pui si legume