Ciorba de salata

de adelina_ktza in Ciorbe, 13 Aug 2013 | 3657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o salata
  • 3 feliute de slanina
  • 3 linguri de ulei
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 linguri de faina
  • 1/2 l lapte
  • 1 ou
  • Otet dupa gust
  • Marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata:

Se spala si se taie salata fasii grosisoare. Slanina se taie cubulete si se pune la rumenit intr-o oala

Cand sa rumenit se adauga salata, apa si sare dupa gust si se lasa sa fiarba.

Dupa jumate de ora se face un scrob astfel:intr-o tigaie se pune uleiul la incins dupa care se adauga

usturoiul maruntit se lasa sa se rumeneasca putin si se adauga  3 linguri de faina se lass cateva secnde

amestecand mereu si se stinge cu lapte , dupa care il punem peste ciorba si mai lasam un sfert

de  ora si stingem. Potrivim de otet, batem un ou peste, punem si mararul tocat si gata ciorbica.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de salată verde