Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Curatam ciupercile si le spalam,apoi le rupem coditele.(ciupercutele mele au fost cam micute,nu am gasit mai mari ,dar de preferat sunt cele mari)
Coditele le taiem marunt si le punem in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul taiate marunt, le lasam sa se caleasca.Cand sunt gata punem o mana de cascaval dat pe razatoarea cu ochiuri mari,mararul si patrunjelul taiat marunt,sarea ,piperul si amestecam.
Ciupercutele le asezam intr-o tava unsa cu ulei apoi le umplem cu o lingurita si deasupra vom taia cate o feliuta subtire de cascaval.Dam la cuptor cam 30 min .
POFTA MARE!!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola