Ciuperci umplute

de Lau in Pui, 5 Apr 2013 | 3333 vizualizari

 

ii multumesc lui miha pentru reteta au fost foarte bune si se cer repetate.

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata de pui
  • 9 ciuperci
  • 2 morcovi
  • 5 catei usturoi
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 70 g cascaval
  • 3 linguri suc de rosii
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Piciorusele de la ciuperci,morcovul si usturoiul le-am dat prin robot,

Intr-un vas adaugam carnea,amestecul de morcovi,oul,sucul de rosii,sare,piper dupa gust,

Intr-o tava am adaugat palariile ciupercilor si le-am umplut cu compozitia de carne.

Acoperim cu cascaval ras si stropim cu 2 linguri de ulei 

Dam tava la cuptor pana se rumesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci boieresti