Ciuperci umplute la cuptor

de madalinanicoleta in Mancaruri de legume, 15 Dec 2013 | 7501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ardei rosu si unul verde
  • o jumatate rola mica cascaval
  • sare,piper
  • o lingura unt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

Se spala,se curata ciupercile si se indeparteaza coditele care se toaca marunt.

Topim putin unt intr-o tigaie si punem coditele la calit. Cand prind o culoare aramie adaugam si ardeiul taiat cubulete si calim impreuna.

Cand sunt aproape gata adaugam sare si piper. Ciupercutele le asezam in tava yena unsa cu restul de unt, dupa care le umplem. Se da cascavalul prin razatoare si se presara peste ciupercute. Se baga in cuptorul incins in prealabil circa 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu brânză și cartofi la cuptor