Coaste picante cu cartofi

de -Licurici- in Retete Delikat, 8 Aug 2018 | 4127 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 600 g coaste de porc proaspete
  • 2-3 cartofi
  • 1 lingurita Delikat 100% natural – Chilli
  • Delikat 100% natural – Piper negru boabe
  • 1 lingurita Delikat 100% natural – Condimente pentru porc
  • 1/2 lingurita sare de mare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5 linguri sos barbeque
  • 1 cana de apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste picante cu cartofi:

Condimentele (chilli, piper boabe, condimente pentru porc si sare) se zdrobesc impreuna, apoi se amesteca cu uleiul de masline.

Coastele se spala, apoi se ung cu amestecul de condimente si se pun intr-un vas termorezistent.

Sosul barbeque se amesteca cu apa, apoi se pune peste coaste.

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete si se pun in vas.

Se baga la cuptorul preincalzit, la 180-200 grade C, pentru 30 min pe o parte, apoi se intorc pe cealata parte si se lasa inca 30min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste picante cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta cu legume