Cocktail de creveți

de elucubratiiculinare in Fructe de mare, 28 Mai 2012 | 4478 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g creveți decorticați,
  • o lingură unt,
  • 1 roșie,
  • 1 castravete,
  • 1 avocado,
  • 1 lămâie,
  • 5 linguri sos cocktail,
  • 1 lingură smântână,
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail de creveți:

Creveții proaspeți  sau decongelați  peste noapte în frigider, se spală bine în câteva ape și se lasă la scurs.

Într-o tigaie punem untul să se topescă și călim creveții până capătă o culoare frumoasă.

Se dau la o parte de pe foc să se răcească.

Între timp tăiem cubulețe o roșie, un castravete și avocado. Roșia și castravetele cu coajă cu tot, avocado se curătă de coajă și se înlătură sâmburele.

Se stropesc creveții cu zeama de la o lămâie și se condimentează cu sare și piper.

Se adaugă legumele, sosul cocktail și smântâna.

Se amestecă bine și se dă la rece pentru 30 minute.

Servim pe frunze de salată verde și ornăm cu felii de lămâie.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail de creveți" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

MIUTA 1

29.05.2012, 11:14

Delicios

MonaMimi 1

29.05.2012, 11:20

Sim0na 1

29.05.2012, 20:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu creveti