Conchiglioni con polpettine di carne e fagioli (Paste cu chiftele si fasole)

de Satisfyyourcravings in Paste, 3 Mai 2017 | 2161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame conchiglioni (paste mari sub forma de scoici)
  • 2 felii paine
  • 200 ml lapte
  • 200 grame carne tocata de vita
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • ulei de floarea soarelui
  • 400 ml passata
  • 260 grame fasole din conserva (eu am folosit un mix de kidney, berlotti si black eye)
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • 2 linguri Grana Padano (sau Permezan) ras
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conchiglioni con polpettine di carne e fagioli (Paste cu chiftele si fasole):

Se inmoaie feliile de paine in lapte, se scurg si se adauga peste carnea tocata, intr-un bol. 

Se piseaza usturoiul, se bate oul ca pentru omleta si se adauga peste carne, impreuna cu sare si piper. Se amesteca totul foarte bine. 

Se formeaza chiftele de marimea unei nuci care se dau prin faina si se prajesc in ulei pana devin aurii, apoi se trasfera pe hartie de bucatarie. 

Se incalzeste putin ulei intr-o caserola si se adauga passata impreuna cu fasolea.

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata, apoi se adauga in caserola cu passata si fasolea si se amesteca bine. Se adauga smantana, chiftelele, branza si piper.

Se amesteca bine si se presara cu patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conchiglioni con polpettine di carne e fagioli (Paste cu chiftele si fasole)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste scoici umplute cu pui si ciuperci