Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă

de Bucataras in Pui, 26 Iul 2024 | 896 vizualizari

 

Bucură-te alături de Andra Mihail de o rețetă clasică de cordon bleu cu pui, brânză și șuncă. Află pașii simpli pentru a pregăti acest preparat delicios și impresionează-ți familia și prietenii cu un fel de mâncare irezistibil de gustos.
Pentru a pregăti Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă, ai nevoie de următoarele ingrediente: piept de pui, muștar, ouă, făină, pesmet, șuncă și cașcaval.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă:
  • 1 piept de pui fără os
  • 6 felii șuncă presată
  • 6 felii cașcaval
  • muștar
  • 200 gr făină de grâu
  • 2 ouă
  • amestec de pesmet panko
  • sare și piper
  • ulei pentru prăjit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă:

Cum se prepară Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă:

Tranșează pieptul de pui astfel încât să obții 6 bucăți mari și subțiri. Bate carnea cu un ciocan special pentru a o fragezi și pentru a obține un strat subțire, potrivit pentru a rula. Condimentează bucățile de carne cu sare și piper, apoi unge-le cu puțin muștar.

Pe fiecare bucată de carne, așază câte o felie de cașcaval și una de șuncă presată, apoi rulează totul. 

Amestecă bine cele două ouă. 

Treci fiecare rulou prin făină, ouă bătut și pesmet, apoi prăjește in ulei încins, la foc potrivit. Scoate rulourile pe un platou cu hârtie de masă ca să absoarbă excesul de ulei.

Rulourile sunt gata pentru a fi savurate. Sunt delicioase!

Încearcă și rețeta de Pui Kievskaia, foarte gustos sau rețeta de Rulouri din piept de pui umplute.

Îți recomandăm și rețeta de Rulou crocant de pui umplut, o bunătate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

RODIMUR 1

27.07.2024, 00:01

O rețetă pe care tot îmi promit să o încerc...

vasimur 1

27.07.2024, 08:36

Rocsi 1

01.08.2024, 20:48

Imi place mult si chiar il pregatesc din cand in cand!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpa de porc inabusita – reteta simpla, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 17:49

Clatite cu sos de caramel cu portocale, o reteta de desert rapid, delicios si aromat

pe 05.09 la 16:34

Pui gratinat la cuptor, reteta simpla si savuroasa, usor de preparat

pe 04.09 la 19:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3008 puncte

bucatarasa

1100 puncte

- Andreea -

1010 puncte

vasimur

136 puncte

Lau

Lau 9

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu