Crema de iaurt si smantana

de silvi0ara in Clasice, 19 Sep 2010 | 8961 vizualizari

 

Este un mod farte bun si simplu de a obtine crema proapata si ieftina facuta in casa.Aceasta reteta am vazut-o intr-o emisiune Tv.la Anna Olson.

 

INGREDIENTE

 

  • 450g smantana 10%grasime
  • 600g iaurt mai gras(eu am folosit de la Muller)

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de iaurt si smantana:

 

Se amesteca iaurtul cu smantana intr-un vas pana se omogenizeaza bine,apoi se pune compozitia intr-un tifon sau o plasa deasa,se leaga  cu o sfoara si se lasa la scurs pana a doua zi.Se desface tifonul,

crema astfel obtinuta se poate folosi ca atare sau amestecata cu diferite ierburi proaspete,sau o puteti folosi la creme pentru prajituri.Se poate pastra in frigider 4-5 zile.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de iaurt si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

06.11.2010, 00:04

singura problema e ca nu am tifon la ora asta in casa altfel as si prepara deja . FRumoasa prezentare incanta ochiul

epurasha2bb 1

08.11.2010, 10:50

ce frumos arata, amzis ca-s niste martisoare la inceput!

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 00:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Tzatziki