Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se pune laptele la fiert impreuna cu cele 7 linguri de zahar, se ard cele 5 linguri de zahar intr-un vas, dupa ce prinde culoarea caramelului se pune in forma .
Se separa galbenusul de albus, galbenusurile se freaca cu un praf de sare, iar albusurile se bat spuma impreuna cu cele 3 plicuri de zahar vanilat, dupa care se incorporeaza albusurile spuma cu galbenusurile , si se adauga peste laptele care este caldut si se amesteca 3 minute la foc mic.
Se toarna compozitia in forma in care sa pus zaharul ars, iar forma se pune intr-o oala cu apa si se baga in cuptorul incalzit .
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola