Crema de zahar ars

de ryta in Dulciuri, 24 Aug 2014 | 3961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 250 g zahar + 5 ling ptr ars
  • 7 oua
  • Esenta de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Se fierbe laptele si se lasa sa se racoreasca.

Se ard cele 5 ling de zahar intr-un vas si se ung peretii vasului cu zaharul ars si se lasa 10-15 min sa se racoreasca.

Se bat cele 7 oua cu zaharul si esenta de vanilie dupa care se adauga laptele si se amesteca.

Se toarna compozitia in vasul in care s-a ars zaharul si se da la cuptorul cca 45 min (la foc mic)

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Budinca Abade de Priscos