Creveti in aluat

de nadea68 in Fructe de mare, 5 Mar 2014 | 6335 vizualizari

 

Ador crevetii ..si reteta asta mi-a placut foarte mult :)

 

INGREDIENTE

  • 400 g creveti
  • ulei
  • 100 g faina alba
  • apa minerala
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti in aluat:

Crevetii se curata si se lasa numai codita.

Se spala si se lasa la scurs.

Intr-un castron punem faina ,praf de copt si apa minerala.N-am pus cantitate la apa dar merge cam 1 pahar.

Amestecam,trebuie sa obtinem ceva asemanator cu aluat pentru clatite.

Punem destul ulei intr-o tigaie mai adanca.

Luam de codita cate un crevet si-l trecem prin aluatul nostru.Dupa care il punem la prajit in ulei incins.

Procedam asa cu toti crevetii.

Ii scoatem si-i punem pe hartie de bucatarie ca sa se absoarba uleiul.

Se servesc calzi cu salata ,lamaie sau diferite sosuri :)

TIPS-URI

1

cu acelasi aluat se pot praji si legumele sau piept de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

nadea68 1

06.03.2014, 18:02

va multumesc

laura_n 1

07.03.2014, 15:02

foarte misto ideea, de incercat

nadea68 1

07.03.2014, 16:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Creveti in aluat