Creveti in sos de vin

de Bunica in Fructe de mare, 28 Noi 2012 | 6927 vizualizari

 

Ceva buuun!

 

INGREDIENTE

  • 100 g. creveti mici
  • 3 linguri vin rosu sau alb
  • o lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti in sos de vin:

 Am folosit creveti congelati.

Am pus crevetii la decongelat in apa rece ,circa 10-15 min..

I-am spalat ,apoi intr-un castron am pus crevetii,sare,piper,putin busuioc,oregano,vinul si uleiul. Au stat circa 10 min.la marinat.

Intre timp am pus pe foc un wok.

Intreaga compozitie am turnat-o in wok si am lasat pe foc 7 min.

Se pot servi cu sau fara sos.

Eu i-am servit cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creveti saganaki