Creveti la cuptor cu rosii

de Bya Ralu in Fructe de mare, 26 Apr 2012 | 13826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g creveti
  • 1 rosie
  • 1 lamaie
  • 2 catei usturoi
  • 1 morcov
  • ulei masline
  • condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti la cuptor cu rosii:

Crevetii se spala cu apa rece, se condimenteaza, fiecare cu ce doreste (eu am pus busuioc, vegeta si piper si ptraunjel marunt). Se stropesc cu ulei de masline si lamaie si se lasa la rece 10 minute. Rosia si usturoiul se taie felii subtiri si se adauga intr-un vas termorezistent. Adaugam si crevetii, punem o ceasca de vin rose si amestecam. Se da la cuptor 30 minute. Se stropeste cu jumatate de lamaie. Se servesc calzi

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti la cuptor cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

23.06.2012, 22:16

Micutza Luana 1

20.03.2013, 00:46

Bya Ralu 1

20.03.2013, 01:40

si din astia vrei?))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Calmari umpluti