Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Cum se prepara visinata. Nu va dau cantitatile exacte pentru ca am pus dupa ochi!! asa ca puneti in functie de cate visine aveti, alcool dupa cat doriti sa iasa de tare visinata.
Cum se prepara visinata. Indepartam coditele visinelor si le spalam bine.
le punem la scurs pe o sita.
intr-un borcan mare de sticla(eu am pus in unul de 5 kg) incepem sa asezam visinele.
punem un rand de visine,unul de zahar,iar visine,iar zahar,iar ultimul strat trebuie sa fie neaparat de zahar.
tineti borcanul in bucatarie.
amestecati in borcan zilnic,cam de 2-3 ori pe zi,pana ce zaharul se topeste,cam in 3,4 zile ar trebui sa se topeasca.
dupa ce s-a topit zaharul ,peste visine punem alcool(faceti visinata cat de tare doriti).
de acum dam visinata intr-un loc rece.
o lasam vreo 3,4 zile,apoi strecuram visinele si le aruncam,iar visinata o punem in sticle si o tinem la rece.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola