Dansul lebedelor

de epurasha2bb in Prajituri, 11 Mar 2010 | 6384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75 ml ulei, 70 ml apa, 100 g faina, 2 oua, pt.umplutura 1 cutie mica de frisca Hulala, 1 fiola esenta de vanilie, 1 lingurita de nuca de cocos, pt.decor zahar pudra vanilat si sirop de zmeura.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dansul lebedelor:

Se fierbe apa cu uleiul pana clocoteste si apoi se  adauga faina si se opreste focul, se lasa sa se raceasca putin a poi se adauga ouale pe rand amestecand bine.Apoi incingem cuptorul .Punem cu posul sau cu lingura gogosele de aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt Daca ati pus cu lingura pentru un efect maia mare puteti trasa dungute cu dintii unei furculite.Cu posul sau o punga rupta la un colt formati niste S -uri ce vor constitui gatul lebedei.Coaceti intqi 5 ,inute la foc mare , apoi lasati focul mediu spre mic pana ce se rumenesc gogoselele..

Cand sunt gata si s-au racit putin le taiati pe jumatate si le umpleti cu amestecul de frisca batuta cu vanilie si cocos Pentru aripi fie folositi 2 gogosele mai mici , fie taiati in doua o jumatate de gogoasa.Se pudreaza deasupra cu zahar pudra vanilat printr-o strecuratoare.gatul se infige in frisca sau in crema cu vanilie cu care umpleti gogoselele.Pofta mare!Deasupra umpluturii d efrisca puteti picura putin sirop de zmeura, efectul e ujn gust imbogatit si o mica pata de culoare.Serviti lebedele cu capetele unite ca-ntr-o inimioara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dansul lebedelor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

diaconta 1

13.02.2012, 14:20

a venit Robertaaaaaaaaa

epurasha2bb 1

13.02.2012, 21:02

)))))))))))) crazy!!! ****

epurasha2bb 1

13.02.2012, 21:03

pai dea, mey, ca maine e Valentine si am venit sa caut retete bune si idei frumoasae si unde daca nu aici???

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1149 puncte

oanapl

1031 puncte

mirela0911

1000 puncte

Ela68

1000 puncte

Retete_gustoase

450 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Milch Schnitte