Desert cu zmeura si crema de mascarpone

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 19 Iul 2015 | 2867 vizualizari

 

Ceva bun, fara folosirea aragazului.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua;
  • 150 g zahar pudra;
  • esenta vanilie;
  • un praf de sare;
  • 250 g mascarpone;
  • 250 g zmeura;
  • 10 piscoturi.
  • Pentru decor:
  • 50 g zmeura.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu zmeura si crema de mascarpone:

Se separa albusurile de galbenusuri.

Galbenusurile se bat cu zaharul pudra. Se adauga mascarponele treptat si se incorporeaza.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se incorporeaza usor in crema de galbenusuri, alaturi de esenta de vanilie. Se adauga zmeura si se amesteca. Se lasa la frigider minim 30 de minute, apoi se pune in castronele si se serveste cu piscoturi. Se decoreaza cu zmeura.

TIPS-URI

1

Cand se incorporeaza albusurile nu se foloseste mixerul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu zmeura si crema de mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort racoros cu frisca si fructe