Desert prajitura cu crema de vanilie si spuma de ness

de T I M E A in Prajituri, 26 Dec 2012 | 522473 vizualizari

COMENTARII (109)

Constelatialeu 1

14.04.2013, 17:47

Ce bine arata,chiar daca n-am eu vorbe cu cafelele de nici un fel....

antonella 1

14.04.2013, 18:04

Buna, cred ca este foarte buna prajitura si vreau sa o fac si eu. Crezi ca tine 2 zile la frigider? Sau mai bine zis ma refer la spuma de ness daca nu se lasa... sau cum se va pastra 1-2 zile...

Micutza Luana 1

14.04.2013, 18:23

favorit direct !!!

T I M E A 1

14.04.2013, 19:10

Antonella sta si mai mult de 2 zile la frigider si nu se lasa spuma deloc

gia_g 1

14.04.2013, 19:27

am facut si eu acum prajitura, din pacate nu mi-a prea crescut blatul, poate trebuia un pic de praf de copt?Multumesc!

T I M E A 1

14.04.2013, 19:50

Gia asa e blatul asta fara praf de copt si nu trebuie sa fie foarte inalt. Poti pune daca vrei praf de copt

gia_g 1

14.04.2013, 19:57

ok, multumescma asteptam sa iasa mai inaltin rest arat f bine

gio 1

09.05.2013, 20:57

GJ203702390 1

14.05.2013, 09:43

e o prajitura f buna eu am facut-o pana acum de 2 ori

camicamibv 1

21.06.2013, 21:08

dragelor,prajitura asta e extraordinar de buna.insa desi am respectat instructiunile,a doua zi cand sa tai prajitura,suprizapuma de albus se evaporase ce am facut gresit? am nevoie de un sfat,va rog. multumesc anticipat

GJ203702390 1

30.07.2013, 23:10

mie nu mi-sa antamplat a iesit ok si o s-o mai fac si maine iara este excelenta

GJ203702390 1

30.07.2013, 23:15

crd ca albusul nu a fost batut f f bine treb batut tare ca pt bezea mai ancearc-o . odata succes

T I M E A 1

31.07.2013, 21:06

scuze ca nu am vazut Cami mai repede mesajul tau. Dar cum zice si GJ... trebuie batute albusurile spuma si se intareste tare de la ness nu are cum sa se lase spuma

babi5 1

21.08.2013, 11:29

bianca92 1

14.11.2013, 19:28

minunata

- Andreea - 1

16.11.2013, 20:10

lanceamihaela09 1

16.11.2013, 23:33

Foarte foarte buna am incercat-o azi ,s-a mancat f repede

abstract01 1

17.11.2013, 02:16

ioana34 1

17.11.2013, 13:19

Buna prajitura!doar ca eu as schimba ceva.in loc de spuma ce se pune deasupra ,as pune frisca in combinatie cu cafea!

ioana34 1

17.11.2013, 13:21

si inca cevaaaaa!!!puneti si praf de copt ,altfel riscati sa nu aveti ce taia in 2

gaby_duceag 1

17.11.2013, 13:24

ioana, ioana...
1) pe acest site nu este acceptata critica. daca vii cu gand bun, ramai, daca vii cu mistouri, mergi mai departe
2)daca schimbi crema devine ..o alta prajitura, iar daca bati BINE albusurile, blatul creste CU SAU FARA praf de copt

T I M E A 1

17.11.2013, 13:51

Ioana, asta e varianta mea si nu trebuie neaparat sa iti placa . Si sunt blaturi care se fac si fara praf de copt, te poti documenta.

iry-gabriela 1

20.11.2013, 13:18

Cristina2014 1

04.12.2013, 15:30

foarte buna prajitura, am facut-o si eu si a iesit super, doar ca am patit-o si eu cu spuma de ness care s-a evaporat si nu a ramas asa frumoasa ca atunci cand am facut-o, dar chiar si asa a fost foarte delicioasa, o sa o fac din nou si o sa bat albusurile alea de o sa le iasa fulgii sa stea tepene mai mult

LILIANAc 1

04.12.2013, 18:53

daca le bati bine albusurile pana iti stralucesc sa aiba luciu nu ti se evapora spuma.sta si 3 zile in frigider.timea super reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema caramel si alune