buna, super buna prajitura dar sunt putine oua la blat chiar nu creste data viitoare o sa pun 8 in lok de 4 dar iti multumesc pt reteta si mai asteptam altele
Mie nu mi-a crescut suficient . Am folosit tava normala, ( cum scrie in reteta). Nu trebuie cumva praf de copt sau mai multe oua?
Cremele au iesit foarte bune .
Iuliana nu este o prajitura inalta. Nu stiu ce inseamna la tine suficient . Reteta aceasta o facem in familie de cand eram mica si blatul asa e cum e, adica fara praf de copt si nu foarte inalt. Poti pune praf de copt daca vrei, poti pune mai multe oua daca vrei prajitura cu blat mult . Poti adapta dupa dorintele voastre.
Nici mie nu mi-a crescut blatul cat sa-l tai in doua pe verticala... Ceva nu-i ok in reteta dupa parerea mea. Pana la urma l-am taiat in 2 pe orizontala, dar asa am avut prea multa crema. Probabil ca il voi mai face - blatul e foarte pufos si gustos, crema si spuma sunt gustoase, dar la blat ceva nu pusca. Multumesc de reteta!
Maria, eu pot sa tai blaturile si in trei si lumea se mira. Nu inseamna ca ceva nu pusca cum zici tu. Acesta nu este un blat inalt dar iti trebuie un cutit cu lama foarte lunga si care taie super bine si o sa vezi ca poti taia orice blat in doua oricat de subtire e. Idea la aceasta prajitura e tocmai sa nu fie mult blat , dar daca va place mai mult blat dublati cantitatile, simplu . Si blatul trebuie taiat a doua zi cel mai bine sau dupa cate ore.
Ati incercat cu frisca in loc de spuma de albus? Vreau sa incerc asa ca eu am oroare de oua crude. Cred ca va iesi buna si cu frisca, nu? Astept pareri