Drob de miel in foi de placinta

de Bucataras Monica in Oaie, 15 Apr 2015 | 3163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne de miel (organe:ficat, rinichi, splina, plamini, inima)
  • 3 leg ceapa verde
  • 3 leg usturoi verde
  • 3 leg marar verde
  • 3 leg patrunjel verde
  • 5 oua crude
  • 5 oua fierte
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel in foi de placinta:

Am curatat si spalat organele, le-am taiat bucatele si le-am tinut 30 de minute in apa rece. Am pus carnea la fiert in 3 litri de apa si o lingura de sare. Cind apa a inceput sa fiarba, am spumuit de citeva ori.

Dupa ce s-a fiert carnea am curatat verdeata,am spalat-o si am trecut-o prin masina de tocat impreuna cu organele ,dupa ce s-au racit.

Apoi am pus intr-un castron  amestecul de organe si verdeturi tocate, am adaugat 5 oua batute, sare si piper daca mai trebuie. Am omogenizat compozitia pina am obtinut o pasta densa.

Am uns o tava cu ulei si am azesat 3 foi de plcinta,astfel incit marginile sa depaseasca laturile tavii.

Am asezat tocatura in tava asezand cele 6 oua fierte la mijloc, am uniformizat si acoperit tocatura cu laturile foilor. Am uns cu ulei si putin ou batut.

Coaceti la foc potrivit  50 de minute sau pina se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel in foi de placinta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Miel marinat in iaurt si lamaie