Fenicul la cuptor

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 12 Feb 2017 | 5813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati fenicul
  • 150 g cascaval
  • 1 pahar lapte sau smantana
  • unt
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fenicul la cuptor:

Curatam feniculul de partile exterioare, dupa care le taiem in spicuri.

Punem o cratita cu apa pe foc, cand da in clocot, adaugam sare si fierbem feniculul cam 10 minute.

Dupa ce s-a fiert, il scoatem, il scurgem si il dam la rumenit intr-o tigaie, cu 30 g de unt.

Luam o tava, o ungem cu unt. Asezam feliile de fenicul, adaugam un pahar de lapte, condimentam si adaugam si cascavalul ras.

Bagam la cuptor la 180° C, cam 30 minute, pana cand se rumeneste deasupra.

Se serveste cald.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fenicul la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu prune si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 18:33

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu ciuperci