Ficatei de pui cu cartofi noi

de delia64 in Pui, 31 Mai 2014 | 35427 vizualizari

 

Rapid de facut si foarte gustos .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ficatei
  • 50 ml. ulei
  • sare
  • piper
  • 1 kg. cartofi noi
  • 150 ml. ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu cartofi noi:

Se spala  ficateii si se lasa la scurs .

Punem uleiul la incins  intr-o tigaie , adaugam      si ficateii , acoperim cu un capac si lasam la foc mic aproximativ 10 minute .

Intoarcem pe cealalta parte ficateii si mai lasam pana se rumenesc .

La final  condimentam cu sare si piper dupa gust .

Se servesc calduti cu garnitura dorita .

Cartofii se spala  si se taie felii.

Se pune uleiul la incins , se pun si cartofii si se lasa la prajit sub capac .

Dupa 15 minute se intorc si pe cealalta parte  sa se rumeneasca  .

Se codimenteaza cu sare dupa gust .

Noi am servit cu ficatei si ardei copt .

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Cartofii noi nu se curata de coaja .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan umpluta cu castane si piure de cartofi cu sos de afine