Fursecuri cu glazura de lamaie

de cristina1985 in Mancare copii, 6 Iul 2019 | 2353 vizualizari

 

"Meniu copii"

 

INGREDIENTE

  • Pentru fursecuri:
  • 225 g unt
  • 75 g zahar pudra
  • 175 g faina
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • 1 lg-ta esenta rom
  • Glazura:
  • 100 g zahar pudra
  • cam 8 lg-te de zeama de lamaie
  • Ornat:
  • bombonele mici colorate
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu glazura de lamaie:

Fursecuri: se freaca untul cu zaharul pudra,pana obtineti o crema pufoasa.Se adauga treptat faina,esenta de rom si praful de copt . Va rezulta un  aluat mai moale decat la tarte, dar asa trebuie  sa fie. Se fac bilute, date prin faina , se turtesc, si se pun in tava. Mi-au iesit 20 de fursecuri (depinde cat  de mari le faceti).

Se coc in cuptorul preincalzit,timp de 6-8 minute , sau pana se rumenesc. Ele vor fi fragile, cand le scoateti din cuptor, dar prin racire se intaresc.

Glazura: Zaharul pudra se amesteca cu zeama de lamaie. Se ung fursecurile,cu o lingurita si se presara bombonelele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu glazura de lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui caprese la cuptor