Gogosele cu spuma de mure

de simona72 in Dulciuri, 26 Iul 2013 | 4150 vizualizari

 

Azi m-am jucat in bucatarie...am avut chef sa fac ceva dulce, dar ceva care sa ma relaxeze si sa ma bine dispuna...asa ca am facut ceva cu multa culoare, fara aragaz pt ca si asa este f cald afara si astfel am facut gogoselele la aparatul de gogosi cu spuma de mure...o veselie si un deliciu...

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu spuma de mure:

Pregatim gogoselele la aparat dupa reteta pe care v-am lasat-o la ingrediente.          

Pt spuma de mure: amestecam murele(pastram cateva si pt decor) cu zaharul si le punem la robot sa le zdrobim, pina se fac un piure(sau le zdrobim cu furculita).  Albusurile le mixam cu un praf de sare, iar cind spuma s-a intarit adaugam treptat si restul de zahar pana albusurile devin o bezea. Adaugam piureul de mure si amestecam pana se incorporeaza. Ornam gogoselele cu spuma de mure,cu un pos s-au cu o lingurita, punem si o mura in mot, le asezam pe un platou si le pudram cu zahar pudra vanilat.

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

puteti sa inlocuiti murele cu ce fructe doriti

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu spuma de mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert la rece cu piscoturi si crema de iaurt cu mure