Gogosele mexicane-Churros

de ionela2682 in Dulciuri, 12 Mar 2011 | 9280 vizualizari

 

Ce se mai poate face din aluatul de choux-uri!

 

INGREDIENTE

  • 250ml apa,
  • 150g faina,
  • 100ml ulei,
  • sare,
  • 3-4 oua (3 mari sau 4 mici).
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele mexicane-Churros:

Se procedeaza in felul urmator:

-apa impreuna cu sarea si uleiul se pun la fiert iar in momentul in care acestea vor clocotii se trage cratita de pe foc si se adauga toata faina deodata mixand foarte bine. -se lasa sa se raceasca dupa care se adauga rand pe rand ouale amestecand bine dupa fiecare(nu adaugati altul pana ce nu este inglobat cel dinainte)

-uleiul se pune la incins iar cu ajutorul unui pos sau pur si simplu cu doua lingurite se vor forma gogoselele pe care le vom cufunda in ulei si rumenii pe ambele parti. se vor servi cu zahar pudra din belsug ,eventual putina miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele mexicane-Churros" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase cu unt, reteta delicioasa pentru un deliciu usor de preparat si savurat