Inghetata de cirese amare

de anuta in Mancare copii, 9 Iul 2019 | 1271 vizualizari

 

Meniu copii.
Acest tip de cirese sunt foarte rar intalnite, mie mi-a suras norocul si am prins in curte un pomisor, dar dureaza vreo 5 ani pana da rod. Sunt cirese foarte mici, salbatice, au un sirop de o culoare rubinie si o aroma divina....si am uitat sa spun cat de migaloase sunt sa scoti samburii pentru cel mult 2 borcanele, tinute in camara pentru decorul prajiturilor, in special al savarinelor!

 

INGREDIENTE

  • 2-3 linguri de dulceata de cirese
  • 80 g zahar pudra
  • 150 ml lapte
  • 150 ml smantana
  • 2 galbenusuri de ou
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de cirese amare:

Se amesteca galbenusurile cu zaharul si smantana, se dilueaza cu laptele si se fierbe la bain marie pana ce se ingroasa.

La sfarsit se adauga dulceata de cirese amare. Se da la rece cca .2 ore sa se intareasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de cirese amare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Ksenya 1

11.07.2019, 09:30

Ce inghetata buna

Gherca Daniela 1

11.07.2019, 15:52

imi place!

lucy2002 1

15.07.2019, 21:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Escalop de vara