Jumari de casa

de 28_andreea in Porc, 16 Feb 2014 | 3410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg slanina de porc
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari de casa:

Slaninuta se taie in bucati potrivit de mari (nici prea mici, nici prea mari...numai bune de infulecat :))  ). Intr-un ceaun mare (din acela pe care il folosim cand taiem porcii de craciun) se pun bucatiile de slanina si punem putina apa si amestecam bine din cand in cand cu o lingura mare de lemn pana sunt gata rumenite si ca sa nu se prinda de fund. Cand sunt gata jumarile se scot intr-o strecuatoare cu o spumiera ca sa se scurga untura. Dupa ce s-au scurs se rastoarna intr-un castron si se presara sare.....si gata jumarile numai bune de mancat cu ceapa rosie...

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Caltabos de casa