Macaroane cu branza in stil american

de Mitinita in Paste, 26 Sep 2018 | 10383 vizualizari

 

Macaroane cu branza in stil american este o reteta rapida si cu ingrediente putine. Ati mai auzit-o sub denumirea de "Mac&Cheese".

 

INGREDIENTE

  • 450 gr macaroane
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri de faina alba
  • 250 – 375 gr cascaval ras
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza in stil american:

Macaroanele se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj.

Se pun 250 ml de lapte pe foc.

Restul de 50 ml de lapte, se amesteca bine cu cele 2 linguri de faina, pana cand compozitia nu mai are cocoloase. Cand incep sa iasa aburi din laptele pe care l-ati pus la incalzit, se toarna peste el compozitia cu faina. Se amesteca usor pana la omogenizare si pana cand sosul astfel format se ingroasa, aproximativ 3-4 minute.

Se adauga cate putin cascavalul razuit, tot amestecand, pana cand compozitia devine cremoasa.

Se ia oala de pe foc si se adauga sare dupa gust.

Se amesteca bine macaroanele cu jumatate din cantitatea de sos.

Se adauga restul sosului.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza in stil american" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Paste cu parmesan si baby mozzarella