Maioneza de morcov TraDaRo

de tradaro in Sosuri, 13 Mai 2009 | 6077 vizualizari

 

Maioneza de morcov TraDaRo este delicioasa si se poate consuma la prepararea diverselor salate de cruditati.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 cartof de marime medie
  • 1 lingurita de mustar
  • 1/2 lingurita praf de usturoi
  • ulei
  • zeama de lamaie
  • 1 lingura de bulion pasta
  • sare
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza de morcov TraDaRo:

Morcovul si cartoful se fierb. Apoi se paseaza foarte bine morcovul si cartoful pana devine o pasta cremoasa. Se amesteca cu mixerul si se toarna foarte incet ulei, ca la maioneza de ou, pana ce maioneza creste in cantitate. Cate putin se adauga o lingurita de mustar, praf de usturoi si sare dupa gust si se amesteca mereu. Se adauga zeama de lamaie cu grija si o lingura de bulion pasta.
Este o maioneza deliciosa care se poate servi la orice fel de salata.

Se pune suflet din toata inima.
Sa o serviti cu placere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de morcov TraDaRo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Irina 1

05.07.2009, 22:13

Interesanta reteta, chiar te-as ruga sa ne sugerezi o salata la care s-ar potrivi maioneza!
Iar teoria ta despre viata, intelepciune, fericire cat se poate de adevarata.

Bya Ralu 1

28.06.2012, 18:39

nu am mai auzit de asa ceva!dar arata tare faintrebe sa fie gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Maioneza de casa