Mancare de fasole verde cu afumatura

de Gherca Daniela in Mancaruri cu carne, 7 Oct 2021 | 2855 vizualizari

 

O manacare traditionala foarte gustoasa si de nerefuzat!

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva mare de fasole verde boabe
  • 1 rasol afumat pe porc (dezosat)
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • cateva rosii chery
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • 2 foi de dafin
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde
  • 50ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde cu afumatura:

 Intr-o oala incapatoare ( a mea arata "varza" din cauza ca am vopsit oua rosii in ea... :)) si am colorat-o ), dar sa trecem peste :))...deci, punem uleiul, iar cand s-a incins punem afumatura taiata in bucati marisoare. Cand s-a prajit putin adaugam ceapa, taiata marunt si mai amestecam un minut, timp in care aceasta se inmoaie; pe urma punem restul legumelor, taiate cubulete,  bulionul si lasam la calit pana cand scade tot lichidul lasat.       Adaugam si fasolele spalate de zeama lor si completam cu apa . Condimentam cu sare, piper si dafin si lasam sa fiarba circa o ora sau pana apa a scazut suficient. Daca va place mai lichida puteti sa opriti focul mai devreme, noua ne place mai scazuta si am lasat mai mult.      La final presaram patrunjel verde. Servim cu mamaliguta, castraveti murati si cu mare pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole verde cu piept de pui