Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
E o mancare de post intr-adevar, dar mie imi place foarte mult si in tot restul anului, dar mai ales iarna, cand e frig afara; si bineinteles ca merge niste muraturi langa, sau chiar o ceapa rosie crapata in patru!!!!!!
Stiu ca e o mancare banala si care toata lumea stie sa o prepare, dar ptr ca am pregatit-o azi, si mi-a iesit asa gustoasa, m-am gandit sa o postez!
Las fasolea toata noaptea intr-o oala cu apa, a doua zi scurg apa si o fierb 30 min in oala sub presiune ( depinde de fasole, eu uneori o las chiar mai putin, 20 min). Intre timp, calesc ceapa in ulei, adaug bulionul de rosii, las sa fiarba cam 5 minute apoi adaug fasolea, morcovul taiat rondele, telina si cimbru, amestec si o iau de pe foc. Vars continutul intr-o tava pirex sau de lut, acopar cu apa fierbinte si las la cuptor 20 min la 200C. Potrivesc de sare si piper dupa gust.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola