Mix de legume uscate cu carne

de vero_closca in Porc, 13 Mai 2010 | 4264 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g pulpa porc
  • 300g fasole fiarte
  • 300g linte fiarta
  • 300g naut fiert
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 500 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • cateva foi de dafin
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix de legume uscate cu carne:

Se taie carnea cubulete si se pune sa se caleasca intr-o cratita cu ulei. Cand s-a patruns carnea,se adauga ceapa tocata marunt si se calesc impreuna pana se inmoaie si ceapa apoi se toarna supa de legume si se adauga pasta de tomate,foile de dafin,sare si piper si se lasa pe foc pt 15 minute.

Se pune si mixul de leguminoase si se fierb impreuna cam 10 minute pe foc mic. Se serveste cu patrunjel tocat!

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mix de legume uscate cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

nadina73 1

13.05.2010, 13:21

prima ce bine ,vezi ca ela nu face felu doi azi si sar putea sa ia tot,asa ca sa-mi ti si mie o portie mica si uite am pus si 5 furculite

vero_closca 1

13.05.2010, 16:09

multumesc,nadina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat