Muraturi asortate in saramura

de Lau in Muraturi, 3 Dec 2019 | 5086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • gogonele
  • conopida
  • morcovi
  • castraveti
  • prune
  • gutui
  • hrean
  • telina
  • sare
  • usturoi
  • boabe de piper si mustar
  • ardei iuti
  • flori de marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi asortate in saramura:

Fructele si legumele le spalam bine si le curatam de cotoare, seminte.

Pe fundul borcanului (spalat si scurs bine de apa), asezam flori de marar,1 bucata de hrean,1 catel de usutroi, felii de morcov, legumele, o felie de gutui, prune, usturoi,hrean,frunze de telina,florinde marar.

Facem saramura la 1 l de apa adaugam 1 lingura de sare,punem pe foc sa fiarba cateva clocote,adaugam ardei iuti feliati si mai lasam sa fiarba 1 clocot,

Lasam sa se tempereze putin dupa care turnam fierbinte in borcane si sigilam borcanele.

Le invelim cu o patura si lasam  sa se raceasca pana a 2 zi cand le vom depozita in camara

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi asortate in saramura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu varza, in saramura