Musaca in vas roman

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2010 | 7070 vizualizari

 

e super super delicioasa

 

INGREDIENTE

  • cartofi 2-3 kg (sant cantitatile pentru un vas mare)
  • 1o oua fierte(eu am pus din cele colocrate de la pasti)
  • 500 g branza framantata
  • 1/2 pachet unt
  • 250 g smantana
  • 2 oua intregi crude
  • sare,piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca in vas roman:

Se fierb cartofi in coaja apoi se taie feliute subtiri

Ouale gata fierte (de la paste) se curata si se taie rondele si ele

Se unge vasul roman bine cu unt apoi se pune un stata de cartofi taiati,unul de oua taiate si apoi branza,dupa acre se pune sare si piper si cubulete mici de unt,dupa care se repeta operatiunea (eu am pus 3 de catofi si 2 de oua-staturi)

dupa care se pun 2 oua batute bine cu smanatana si se pune la cuptor pnmetru 1 ora aproximativ la 160 grade

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

09.04.2010, 23:35

rivka e super bun ,spor la cumparaturi sa gasesti unu cat mai mare si cu bani putini

Bya Ralu 1

14.06.2013, 11:44

babi5 1

14.06.2013, 12:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crochete de cartofi