Muschiulet de vitel in crusta aromata

de Oana in Vita, 10 Ian 2011 | 9406 vizualizari

COMENTARII (21)

aziz 1

10.01.2011, 22:18

exceptional

Sylvia 1

10.01.2011, 22:22

Peste ce bunatate de zile mari am dat

Teo 1

10.01.2011, 22:30

vai, frumos de tot !noi suntem consumatori de vitel, asa ca, sigur incerc varianta ta !

Oana 1

10.01.2011, 22:31

Ma bucur ca va place, a iesit foarte fraged si bun, intr-adevar

diaconta 1

10.01.2011, 22:35

imi place

Dana_Retetegg 1

10.01.2011, 22:38

adriana_bobu 1

10.01.2011, 22:49

abia astept sa incerc si eu metoda....

mihaelar63 1

10.01.2011, 22:57

foarte interesant , cu pesmet si in punga

Laly 1

10.01.2011, 23:14

Vin si eu la o portie,pune masa Oana

kamy 1

10.01.2011, 23:17

papa bun

La Ancuta 1

10.01.2011, 23:36

o bunatate

LUK 1

10.01.2011, 23:51

arata de milioane

mamaieelena 1

11.01.2011, 00:00

ce bunatati ai pregatit oana super arata

divainbucatarie 1

11.01.2011, 09:01

lia maria 1

11.01.2011, 09:08

un deliciu cu siguranta

lilik 1

11.01.2011, 09:47

deliciooos

MotanLaOale 1

11.01.2011, 10:12

exceptional arata

Bucataras Medi 1

11.01.2011, 10:16

minunat arata................

ionix 1

11.01.2011, 10:17

wow... arată fraged şi buun

Rocsi 1

11.01.2011, 10:55

arata nemaipomenit

corina241 1

11.01.2011, 16:34

ce aromeeee,bun trebuie sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Antricot la cuptor