Organe de pasare la tigaie

de Ina in Ficat, 28 Oct 2012 | 4483 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

28.10.2012, 13:43

bun rau

Panacris 1

28.10.2012, 14:00

Ce nebunie de arome

laura_n 1

28.10.2012, 14:06

vai,Ina, masacru in toata regula )

Bunica 1

28.10.2012, 14:06

Toate preparatele de la pomana sunt foarte bune,dar de la pomana cocosilor sunt o nebunie!

Ina 1

28.10.2012, 14:08

Costel a vrut neaparat sa pun si coitele cocosilor, dar au fost cam... berci )

Merisor 1

28.10.2012, 14:08

ce bine arata si ce de mai ai!

laura_n 1

28.10.2012, 14:10

Ina ))

jolygina 1

28.10.2012, 14:18

bune

Ina 1

28.10.2012, 14:25

Meri', nu mai am

Ina 1

28.10.2012, 14:25

Laura

Angelina_Elena 1

28.10.2012, 14:29

Mitinita 1

28.10.2012, 14:40

ohh,ce dor imi e de pasarile de la tara mi-ai facut o pofta!

Bya Ralu 1

28.10.2012, 14:53

supervreau si eu

laura_n 1

28.10.2012, 16:11

Ina, ati facut o gramada de gaini-vaduve

Lau 1

28.10.2012, 16:21

place

ANNA_46 1

28.10.2012, 16:51

ce multe secrete despre bunatate , pe care nu le-am stiut, neaparat la favorite, Ina

mirela0911 1

28.10.2012, 17:01

Buuuun!

adry88 1

29.10.2012, 10:17

place mult

Sim0na 1

29.10.2012, 12:46

O idee excelenta a avut Costel Mi-ai facut o pofta..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu ceapa si mamaliguta