Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Smanatana trebuie tinuta la rece inainte de a o folosi. Bate bine smantana, pana devine tare.
Galbenusurile + zahar + coniac se pun intr-un castron deasupra unei oale cu apa care fierbe. Amesteca continuu pana ce compozitia se ingroasa. Ia de pe foc si adauga ciocolata si vanilia. Lasa cateva minute sa se topeasca ciocolata, amesteca sa se incorporeze. Ia castronul de pe oala si lasa 10 minute sa se racoreasca. Adauga cate o lingura de frisca, amestecand dupa fiecare. Dupa ce ai incorporat bine crema de ciocolata in frisca, pune in congelator peste noapte.
Pentru topping topeste ciocolata la baia de aburi si subtiaza-o cu lapte.
1
Daca vrei, poti folosi si albusurile batute spuma, pe care le incorporezi dupa ce ai pus frisca
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola