Paste cu piept de pui

de Angelina_Elena in Paste, 3 Sep 2012 | 15699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 200 g cascaval Delaco Sofia
  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui:

Intr-o oala punem apa, un sfert de lingurita de sare si lasam sa fiarba. Cand apa incepe sa clocoteasca adaugam pastele.Lasam sa fiarba cca. 10-12 minute. Dupa ce au fiert le punem la scurs intr-o strecuratoare.

Pieptul de pui il dam prin masina de tocat carne impreuna cu usturoiul si morcovul.

Ceapa si ardeiul le tocam marunt.

Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei la incins, apoi adaugam ceapa si ardeiul si lasam sa se inmoaie.

Peste ceapa si ardei adaugam conserva de rosii cu tot cu suc si omogenizam. Lasam sa fiarba cca. 5 minute apoi adaugam carnea tocata cu morcovul si usturoiul.

Amestecam continuu, pana cand carnea se albeste.

Condimentam dupa gust cu sare si piper.

Intr-un vas punem pastele, sosul de carne si amestecam.

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Ungem un vas de lut/yena cu putin unt si punem jumatate din cantitatea de paste, un strat de cascaval, pastele ramase iar la final cascavalul ramas.

Dam vasul la cuptorul preincalzit pana cand cascavalul se topeste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu legume, la cuptor