Peste prajit

de ianculubita in Somon, 25 Iun 2011 | 7644 vizualizari

COMENTARII (20)

gaby_duceag 1

25.06.2011, 18:01

Primaaaaaaaaaaaaa

deyutzky 1

25.06.2011, 18:17

din 10 kg prind si eu sa pap putin

Rocsi 1

25.06.2011, 19:46

DIANA B 1

25.06.2011, 19:55

Ba chiar esti FOARTE intreaga la minte , atat timp cat iti ,,place-n oricare pozitie" , eu m-am trezit acasa cu 12 kg de carne proaspata de porc si noua ne cam este interzis ; eu nu ma ,,omor" cu pestele , dar ,,moaca" ta-i bestiala ( ai avut si mujdei si mamaliga ....)

ionela2682 1

25.06.2011, 20:02

Mama 10 kg..noi mancam la el cred ca 1 an de zile......spor la gatit...!!!

marcela1979 1

25.06.2011, 21:11

cred ca iau si eu ceva acum si inca inul la pachet

RuxyRux 1

25.06.2011, 22:51

Mai ai loc prin congelator arata bestial somoteiul tau cu mamaliguta

LicutaMarin 1

26.06.2011, 08:59

ianculubita 1

26.06.2011, 14:10

fetelor,am loc suficient in congelator;mi-am luat frigider cu 4sertare la congelator si congelator separat cu 7sertare,pentru ca daca vine vreo saracie,sotul meu moare primul;asa ca suntem asigurati cu proviziile

geea 1

26.06.2011, 15:45

geea 1

26.06.2011, 15:45

geea 1

26.06.2011, 15:45

geea 1

26.06.2011, 15:45

geea 1

26.06.2011, 15:46

Cris2711 1

26.06.2011, 20:21

MotanLaOale 1

27.06.2011, 09:10

peste bun bun

adry88 1

28.06.2011, 15:59

geea 1

28.06.2011, 18:40

geea 1

28.06.2011, 18:40

as manca in fiecare zi,este delicios

Lau 1

02.07.2011, 23:07

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Somon la gratar