Pestisor

de simo_brkic in Peste, 23 Oct 2012 | 3141 vizualizari

 

Hehehe, duminica am fost la pescuit :) si aveam o pofta de pestisorii ce i-am prins de numa', dar nu vroiam sa-i gatesc ca pana acum. Cineva mi-a dat o idee si uite ce a iesit. Mmmmmmm

 

INGREDIENTE

  • pastravi (peste,cate bucati vrem)
  • usturoi
  • mustar
  • ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 rosii mari
  • 1 salata verde
  • dafin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pestisor:

Curatam pestele de intestine, punem inauntru foi de dafin, putina sare si piper si apoi il punem pe foc, la gratar. Il intoarcem din cand in cand si la urma se pune pe rosii si salata verde. Deasupra pestelui punem mujdei facut din usturoiul pisat, sare, piper, putin ulei si apa (sau mustar)

Pofta buna! :)

TIPS-URI

1

Cu metoda asta de a gati pestele nu mai trebuie sa indepartam solzii ;) deoarece se frig

Daca ti-a placut reteta noastra "Pestisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

simo_brkic 1

24.10.2012, 15:32

multumesc fetelor :* pupici la fiecare..dar..intentia mea era si sa vedeti ca stiu sa pescuesc ,eu am prins pestisorul

andreea_angelo 1

19.11.2012, 20:48

bravo,arata fantastic!!!

simo_brkic 1

20.11.2012, 15:01

ms

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap cu sos de rosii