Piept de pui la gratar

de alyss in Pui, 24 Mar 2013 | 5530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata mare de piept
  • 7 catei usturoi
  • piper
  • vegeta
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar:

Pieptul se spala bine, se feliaza, se adauga pe rand piperul, vegeta si usturoiul bine pisat, apoi se amesteca totul, dupa care se lasa minim 20 minute pt a se imprima aromele.

Incalzim bine cratita (grillul) punem 2 linguri de ulei de masline, apoi aranjam feliile de piept, intorcandu-le in functie de cum se fac de repede pe o parte si  pe cealalta. Apoi pieptul nostru delicios de aromat datorita usturoiului poate fi servit alaturi de o salata sau orice altceva dorim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sote de ghebe