Platoul cu aperitive de Craciun

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2021 | 6954 vizualizari

 

 Ultima zi de Craciun ne-am dus la serviciu . Am aranjat rapid ceva de gustat . Poate nu este atat de meticulos  aranjat , poate s-a  scuturat la transport . Cert este ca fiecare si-a gasit ceva de gustat si a prins bine !!!!

 

INGREDIENTE

  • Jambon de casa
  • toba de casa
  • salam de casa
  • carnat chorizo
  • branza Cheddar portocalie
  • pasta de branza cu verdeturi-Almette
  • bilute de mozzarella
  • pateu de ficat cu merisoare
  • mini ardei
  • rosii cherry
  • struguri albi de masa
  • ridichi rosii
  • ardei iuti verzi
  • ardei iuti rosii
  • ardei kapia rosu
  • salata verde
  • masline-negre, verzi , Kalamata
  • praz
  • codite de ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platoul cu aperitive de Craciun:

  1.   Cantitatile sunt aleatorii si se pun in functie de cate persoane se servesc de pe acest platou .
  2.  In prima faza am scos pe blatul de lucru toate ingredientele disponibile pentru platoul rece .
  3. Am spalat si am feliat legumele . Am taiat rondele carnatul si felii rotunde salamul.
  4. Am portionat toba si jambonul l-am taiat felii mai lunguiete .
  5. Bilutele de mozzarella le-am tavalit prin seminte de negrilica [chimen negru ].
  6. Le-am infipt in cate o scobitoare alaturi de o rosioara cherry si de o maslina neagra .
  7.  Mini ardeii i-am taiat in doua si i-am umplut cu crema de branza  pe cei portocalii si cu pateu  de ficat pe cei galbeni .
  8. Branza Cheddar a fost taiata  cubulete si tot asa  a fost infipta in scobitoare alaturi de ardei kapia si masline Kalamata .
  9.  Am aranjat in graba dupa inspiratie toate pe un platou usor de transportat din inox.
  10. La sfarsit am pus maslinele si alunele sarate prin locurile neacoperite .
  11.  Am presarat codite de cerapa verde si... la impachetare in folie de aluminiu .
  12.  Sa avem pofta !!!!

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt aleatorii si se pun in functie de cate persoane se servesc de pe acest platou .

Daca ti-a placut reteta noastra "Platoul cu aperitive de Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci