Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul si continuam sa mixam pana se topeste zaharul. Adaugam galbenusurile (pe rand sau toate odata) si amestecam usor cu o lingura sau un tel.
Adaugam pe rand uleiul. praful de copt si faina, pe care le amestecam cu lingura usor pana se omogenizeza compozitia. Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu ulei si faina. Punem visinele (fara samburi) date prin zahar, scurse de sirop si apoi tavalite prin putina faina.
Coacem prajitura in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 30 de minute. Puteti face testul cu scobitoarea pentru a verifica daca este coapta.
Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola