Prajitura cu visine

de Lorra in Prajituri, 21 Noi 2011 | 7935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 180 gr.zahar (8 linguri)
  • 180 gr.faina (1 cana)
  • 180 gr. margarina (100 gr. unt)
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • coaja de la o lamaie
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Se freaca margarina (untul) cu zaharul.

Se adauga pe rand cele 3 galbenusuri apoi faina, praful de copt (stins in suc de lamaie) si coaja de lamaie.

Se incorporeaza albusurile batute spuma cu un praf de sare si zaharul vanilat.

Se pune compozitia in tava si se aseaza fructele dupa ce au fost spalate, curate de samburi si pudrate cu putina faina (pt. a nu se lasa in josul prajiturii).

Se presara un starta subtire de zahar pudra peste fructe.

Se baga in cuptorul preincalzit si se coace la foc potrivit aprox. 30 min.

Se pudreaza si se portioneaza.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Prajitura martisor