Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Cred ca toata lumea a incercat sau macar a gustat aceasta prajiturica.
Blat:
Galbenusurile se bat spuma cu zaharul,uleiul si praful de copt.
Albusele se bat spuma si se incorporeaza in amestecul de galbenusuri,impreuna cu faina si cacaua.
Crema:
Branza dulce de vaca se amesteca cu zaharul pudra, untul, zaharul vanilat si lamaia.
Glazura:
Cele 2 budinci de vanilie se fierb in 850 ml Fanta si 5-6 linguri de zahar. Dupa ce s-a racorit putin,dar inainte de a se intari se intinde pe prajitura. Se lasa la rece (cat timp puteti rabda)
Eu am taiat blatul in doua si am pus crema la mijloc,iar deasupra glazura de Fanta.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola