Pulpa de porc cu ciuperci la tava

de madi_marin in Porc, 26 Sep 2010 | 21048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc (sau piept, ceafa....)
  • 500 g ciuperci mici
  • condimente pentru friptura
  • 1 pahar cu vin
  • ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ciuperci la tava:

Carnea se spala , se sterge si se taie in bucatele mici. Se ung bucatelele cu ulei si se presara cu condimente.

Ciupercile se trec si ele pe sub un jet de apa rece , apoi se scurg.

Intr-o tava de cuptor se pune ulei, apoi carnea si o cana cu apa. Se da tava la cuptor la foc potrivit pana scade apa, apoi se adauga ciupercile si vinul si se lasa sa se rumeneasca frumos. Se mai pune apa calda din cand in cand daca e nevoie.

Se serveste cu garnitura si salata la alegere.

Noi am servit cu piure, mujdei si salata de ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ciuperci la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor