Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic

de _Alina_ in Porc, 30 Oct 2012 | 5219 vizualizari

 

Azi avem in meniu ceva mai consistent! Ce ziceti, e prea dimineata sa va tentez cu asa ceva?

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de porc fara os si fara grasime
  • 1/2 lg ulei
  • 2 ardei kapia
  • 150 g rosii chery
  • sare, 2 foi de dafin
  • 200 g orez salbatic
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic:

1. Pulpa de porc o spalam si o taiem fasii de 10 cm lungime si 2 cm latime. O rumenim pe toate partile in 1/2  lingura de ulei, apoi punem capacul si o lasam la foc potrivit 30 minute.

2. Taiem ardeii julien si ii punem peste pulpa de porc. De asemenea, punem rosiile, frunzele de dafin si sarea si 3 linguri de apa. Mai lasam pe foc 5-10 min.

3. Fierbem orezul in 400 ml apa timp de 15 min. Dupa ce a fiert punem orezul intr-o sita la scurs.   

Asta e tot, in 35 minute am preparat un pranz sau o cina minunate

Va doresc Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

_Alina_ 1

08.11.2012, 08:03

Caroline, eu n-am pus deloc pentru ca a lasat carnea destula apa si s-a facut in sucul propriu, dar daca e nevoie poti pune cateva linguri de apa sau de vin.

- Andreea - 1

08.11.2012, 19:38

ok...pupici

_Alina_ 1

09.11.2012, 08:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1335 puncte

laura_n

1150 puncte

oanapl

1077 puncte

MotanLaOale

1077 puncte

mihaelar63

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de purcel in sos de ceapa cu garnitura de cartofi piure