Pulpe de rata la cuptor - Fragede si aromate

de CameliaR in Rata, 29 Noi 2015 | 22269 vizualizari

 

Astazi am pregatit pulpe de rata la cuptor. Ca si garnitura am folosit cartofi la cuptor pe care i-am preparat odata cu carnea de rata. O sa observati in poza cu ingredientele necesare si un pahar cu paste. :)) Nu-l bagati in seama, deoarece a fost uitat acolo. :)
Pentru aceste Pulpe de rata la cuptor - Fragede si aromate ai nevoie de urmatoarele ingrediente: pulpe de rata, cartofi, usturoi, supa pui, verdeata.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Pulpe de rata la cuptor - Fragede si aromate
  • 2 pulpe de rata
  • 3 cartofi
  • 3 catei de usturoi
  • 200 ml fond de pui
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • cateva frunze de patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de rata la cuptor - Fragede si aromate:

Cum se prepara Pulpe de rata la cuptor - Fragede si aromate

Pentru inceput am parlit putin pulpele, le-am spalat si apoi le-am crestat cu un cutit cu zimti. Presar deasupra lor piper, praf de usturoi si sare. Preincalzim cuptorul la 220 grade C. Curatam cateii de usturoi iar cartofii ii taiem in sferturi. Punem cartofii in tava si deasupra lor punem cele 2 pulpe de rata. Adaugam cele 2 foi de dafin, frunzele de patrunjel, cei 3 catei de usturoi si fondul de pui. Introducem tava in cuptor si o lasam timp de o ora la 180 grade C.

Incearca si reteta de Pastrama din piept de rata, un aperitiv foarte gustos sau reteta de Rata pe varza acra, o mancare foarte gustoasa.

Iti recomandam si reteta de Piept de rata cu mazare verde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Pentru fondul de pui eu am folosit 200 ml de apa fierbinte, si un cubulet Knorr de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de rata la cuptor - Fragede si aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

-Licurici- 1

04.12.2015, 14:17

Ce bine arata!

CameliaR 1

04.12.2015, 14:48

Multumesc!

RadoveneanuMaria 1

16.06.2020, 09:25

azi am sa fac si eu . multumesc! :- : BUCATARAS!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de ratoi cu legume haiducesti