Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

de Caty in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2023 | 4278 vizualizari

 

O gustare rapida si usoara, pentru care nu avem nevoie de multe ingrediente!
Pentru Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval sunt necesare cateva ingrediente: foietaj, ketchup, cascaval, ou.

 

INGREDIENTE

  • Pentru Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 1 pachet aluat foitaj de 800g LINCO
  • 2-3 linguri ketchup
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ou pentru uns
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval:

Iata cum se prepara Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

Lasam la dezghetat aluatul apoi il taiem in doua. Eu l-am mai intins putin si l-am facut mai subtire.

Ungem o foaie cu ketchup, presuram cascavalul, punem deasupra cealalta foaie si taiem dupa preferinta.

Eu am taiat triunghiuri pe care le-am crestat la baza si am trecut varfurile pe acolo. Am indoit celelalte colturi s a iesit forma din imagini. 

Putem taia fasii subtiri si apoi le rasucim in forma de saleuri sau rasucite si apoi rulate in forma de melc...

Le-am uns cu ou si le-am copt  30minute.

Le servim cu sosul preferat sau asa, simple.

Pofta buna!

Vezi si reteta de Spirale cu branza si sunca

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
SPARANGHEL GRATIN